PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erasmus Hakkında Soru

omeradan
08-10-2009, 06:57
.................................................

mustafaustuner
08-11-2009, 02:24
İyi günler ben Uludağ Üniversitesi İklimlendirme - soğutma programından bu sene mezun oldum.işletme 3. sınıftan devam etme hakkım var dgsye girdim birşey yapamadım okul derslerine ağırlık vermiştim benim erasmustan ne gibi bir yararlanma hakkım var veya yok bunu soruyorum şimdiden teşekkürler
bildigim kadarıyla erasmus Lisans ve üstü egitim için geçerli.Önlisans kapsamındaki ögrenciler bu programdan faydalamıyor diye biliyorum.ama siz gene de konuyu www.ua.gov.tr adresinden kontrol ediniz.başarılar...:)

boquet
10-26-2009, 02:42
iyi geceler ben gaziantep üniversitesinden turizm ve otel işletmecliği bölümünde okyorum.aynı zmnada şu an polonya-opolede politechnika opolska üniversity de öğrenm göryorum. bn şu an 2. sınıfm ve bu yıl okulum bityor.ben 2. dönemde kalmak istyorum sebebi ise:bu yıl bitirecwğim içn burda lisans tamalayablirmiyim ve ayı zmanda lisans tammlarsam yükek lisansta yapıcam burdaki bir çok hocya mail attım aam blmyorlar ..ve benm bunu bir an önce öğrenmm şart bana bu konuda geniş bilgi verir misniz. eğer türkiyede devam edersem dgs ye grmek zorunda kalcağım ve + 4 yıl min. okumak zorund aklacağım burda tek örendiğim şey yükseklisans bu üniveristede olmuyor .sebebi ing proğramalrı olmadığı için ..yardımınız için çok teşekkür edrm şimdiden.....

sewda
08-29-2010, 04:50
ben gaziantep üniversitesi 2 sınıf ögrencisiyim.2 ye yenı gectım.erasmus sınafına gırecem üds veya kpds sınavlarına girebiliyor muyum gırsem de bunun erasmusa yardımı olur mu merak edıyorum...lutfen bu konuyla ılgısı olanlar cevap yollasın...simdiiden tesekkur edıyorum!!!:D

ugrl
04-04-2011, 06:44
Arkadaşlar Merhaba ;

Benin traning agreement doldurmada bir sıkıntım var. Okulumda bulundugum bölümnden erasmus staja gidicek ilk öğrenci ben olduğum için hocalarımda bilmiyor. Bu traning agreement ta knowladge , period of training , task of traniee gibi bölümler bulunuyor. Burayı benmi doldurucam yoksa gidicegim fabrika mı ? Eger ben dolduracaksam neler yazmalıyım oraya ? Buarada metarluji ve malzeme mühendisliği okumaktayım?

Teşekkürler