Orijinalini görmek için tıklayınız : Böte
zakkumca
05-30-2009, 07:13
Merhabalar
Ben bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Gelecek sene için ispanyaya gitmek istiyorum. Fakat bizim bölümün başka bir ülkede karşılığı yok. ve bizim bölüme uygun bir (yakın ) bölüm bulmak epey zor. Şu an 3. sınıftayım. Yarım dönem uzatma pahasına avrupaya gitmeyi göze almış bulunmaktayım :) yardımcı olursanız sevinirim...
İyi Çalışmalar..
mustafaustuner
08-11-2009, 02:56
Merhabalar
Ben bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Gelecek sene için ispanyaya gitmek istiyorum. Fakat bizim bölümün başka bir ülkede karşılığı yok. ve bizim bölüme uygun bir (yakın ) bölüm bulmak epey zor. Şu an 3. sınıftayım. Yarım dönem uzatma pahasına avrupaya gitmeyi göze almış bulunmaktayım :) yardımcı olursanız sevinirim...
İyi Çalışmalar..
Halmstad University-isveç-Computer and Instructional Technology Education
Vaxjo University-isveç-Computer and Instructional Technology Education
daha da araştırabilirsin..:)
merve kibar
10-21-2009, 07:46
merhaba ben arkeoloji bölümü öğrencsiyim arupada hangi üniversitelerde var bölümüm?
emocan1991
07-23-2010, 04:33
Merhabalar
İyi Çalışmalar..
hocam merhab bende böte öğrencisiyim erasmus düşünüyorum. Acaba bu konuda bilgin varsa paylaşabilir misin?
emocan1991
09-30-2010, 07:43
Arkadaşlar böte de okuyupta erasmusa giden arkadaşlarımız varsa bizimle deneyimlerini paylaşabilirler mi?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.