PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : erasmus basvuru sayisi nedir?

ozer ozturk
12-16-2008, 06:43
tum dunyada nekadar ogrenci basvuruyor bir bilginiz varmi

Can
01-07-2009, 04:24
Her sene değişiyor herhalde bu rakam ancak kesin bir bilgim yok. Karşıma çıkınca burada paylaşacağım

natalya
03-13-2009, 12:58
merabalar bende erasmusa katılmayı düşünüorum ama türk vatandaşı değilim yani tc kimliğim yok.bulgaristan vatandaşıyım.bu erasmusa katılmamda bi sorun teşkil edermi?şimdiden tşk.ler.:confused:

Can
03-13-2009, 08:57
Merhaba Natalya,

Erasmus programına dahil olan herhangi bir üniversitede öğrenci olman Erasmus'a katılabilmen için yeterli. Dolayısıyla BG vatandaşı olman herhangi bir engel teşkil etmiyor. Okuluna danışıp başvuru koşulları hakkında bilgi alabilirsin.

selmin
04-22-2009, 07:47
arkadaşlar mrb
application formunu dolduran arkadaşlar varsa eğer yardımcı olabilirler mi:S
benim application formumda okulda ne kadar sure kalacaksınız sorusu var. anlaşma 4 aylık yanı bu durumda ben ekimden ocak sonuna kadar mı demeliyim:S ya da anlaşmanın 4 aylık olmasına ragmen daha genıs bı zaman aralıgı verebılır mıyım?
Ayrıca application online olarak yapılıyor benım unıversıtem ıcın, ama ,imza istiyorlar dolayısıyla her bir sayfanın ayrı ayrı çıktısının alınıp imzalanması mı gerekiyor?
şimdiden teşkrler

ForumYoneticisi
04-23-2009, 12:35
Selmin anlaşman 4 aylıksa bence 4 ay yazman gerekiyor. Daha sonra diğer okuldayken uzatma başvurusu yapabiliyorsun diye biliyorum.

selmin
04-23-2009, 12:41
ama şöyle ki geliş tarihi ve de dönüş tarihi şeklinde iki bölüm var ve tam tarih istiyorlar..sonuçta derslerın basladıgı tam tarıhte gıtmek ımkansız ve kursların ne zaman bıtecegını su an bılmek de aynı şekilde..
anlayamadım:S

desiderus
04-27-2009, 10:02
merhaba selmin

Belgende Eğitim sürenin mi tam tarihini yoksa kalış sürenin mi tam tarihini istiyorlar. Bu önemli Eger eğitim süresi gideceğin okulun akademik takvimine göre yaz ama diğer hususa bence 4 aydan fazla geniş bir tarih belirt çok da biyütme fazla önemli değil aslında sen kişisel bilgilerini okul bilgilerini eksiksiz doldurur yeter ama dediğim gibi yaparsan çıkarsın işin içinden

selmin
04-27-2009, 06:27
teş ederim, benim anladığım kadarıyla sadece kalacağım sürenin tarihlerini istiyorlar bu durumda tam tarıhten 10 gun önce yazdım ,dönüş için de aynı şekilde..bir problem olacağını sanmıyorum açıkcası ama görücez=)
vize başvurusu için de muhtemelen kalacağım yer için adres isteyecekler, eylül sonunda gideceğim yere de hazirandan ev ayarlamak ne kadar mantıklı olacak onu da bilemedim açıkçası:S genelde yurtta kaldıkları için gidenler, yurttan yazılı kağıt alıyorlarmış...

mustafaustuner
08-11-2009, 02:43
teş ederim, benim anladığım kadarıyla sadece kalacağım sürenin tarihlerini istiyorlar bu durumda tam tarıhten 10 gun önce yazdım ,dönüş için de aynı şekilde..bir problem olacağını sanmıyorum açıkcası ama görücez=)
vize başvurusu için de muhtemelen kalacağım yer için adres isteyecekler, eylül sonunda gideceğim yere de hazirandan ev ayarlamak ne kadar mantıklı olacak onu da bilemedim açıkçası:S genelde yurtta kaldıkları için gidenler, yurttan yazılı kağıt alıyorlarmış...
gidecegin ülkeye baglı yurtları ne zaman ayarlayıp ayarlamayacağın;
eger viyana için ise başvuru nu erkenden mayıs-haziran en geç temmuz gibi yapman.evet konsoloslukllar sizden kalacagınız yeri belgelemenizi istiyecekler.Onun içinde kalacagınız yurttan imzalı bi sözleşme isteyebilirsiniz.Onu da en kısa zamanda istemenin yolu dogruyu söyleyerek ben avrupa vanatdaşı deilim.vize almam için gerekli nerde kalacak oldugum diyerek isteyin en kısa sürede gelir.......

kolay gelsin...

mervenurr
12-04-2009, 11:20
ben tc vatandaşıyım ve kıbrısta ecacılık fakültesi birinci sınıf öğrencisiyim başvuru yapabilirmiyim.ve şartları ne bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi???