PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dersten Basarisiz olma durumu

ultraaslan
12-12-2008, 06:35
Merhabalar arkadaslar ben almanyada 4. sinif 1. dönemi okuyorum ve burda bir dersten kaldim.
Dondugumde bana bölümüm ders verecek.
Benim sorum bu verecekleri ders 3.sinif birinci dönemde gecmis oldugum bir ders olabilirmi yani eskiden gecmis oldugum bir dersi tekrar verebilirlermi yardimci olursaniz sevinirim...

Oya
01-09-2009, 07:17
Üniversite'de vermiş olduğun dersi sadece notunu yükseltmek için tekrar alabilirsin diye biliyorum. Yeni kredi almış olmuyorsun eskisinin üzerine sayılır. Bence sen hiç almadığın veya geçememiş olduğun dersi almak zorundasın. Ama bu belki okuluna göre değişiyordur bilmiyorum. En iyisi bölüm sekreterin ile görüşmen. Kolay gelsin

elif işbilen
07-22-2009, 01:55
arkadaşlar alttan dersi olnalar erasmus'a kabul edilir mi?

Ozhan
07-22-2009, 08:20
Gitti bizim arkadas öyle.

mustafaustuner
08-10-2009, 01:58
Merhabalar arkadaslar ben almanyada 4. sinif 1. dönemi okuyorum ve burda bir dersten kaldim.
Dondugumde bana bölümüm ders verecek.
Benim sorum bu verecekleri ders 3.sinif birinci dönemde gecmis oldugum bir ders olabilirmi yani eskiden gecmis oldugum bir dersi tekrar verebilirlermi yardimci olursaniz sevinirim...

MERHABA

bu sordugun sorunun cevabı üniversiteden üniversiteye aslında bölümdeki koordinatörünün kabulune bağlı bir şey;
koordinatörün ve bölüm erasmus koordinatörün kabul ettiği taktirde kimse olmaz vs diyemez.
Geçmiş oldugun bir dersi baştan veremezler.Alacak oldugun derslerden senin istedigin(-öyle olması temennisiyle-) bir dersi yada hocanın belirledigi önceden almadıın bir dersi verirler....:)

wolkarizma
03-26-2010, 06:35
Merhabalar ben Erasmus programıyla 2010-2011 güz döneminde Salzburg'taki Universitat Salzburg üniversitesinde öğrenim hakkı kazandım ancak çevrede şöyle bi söylenti war eğer orada gördüğüm eğitimde aldığım derslerin yüzde 75 inden kalırsam devletin verdiği parayı geri ödemek zorundaymışız bunun doğruluk derecesi nedir bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?Bu konuda çok tedirginim lütfen cevap bekliorum iyi günler..