Orijinalini görmek için tıklayınız : Isvec -Stockholm Universitesi
BulletProf
01-07-2010, 10:14
evet arkadaslar isvecte stockholm universitesine erasmus yoluyla gitmek isteyen arkadaslar varsa sorulari burdan yanitlayabilirim
slm ,isveç ve okulla ilgili her tür açıklamayı yapabilirsin aslında...öncelikle oradaki kampüs hayatı,kalacak yer sorunu ,sosyal imkanlar, aylık ne kadar bir para gerekiyor tabi bu gezme(gezilecek yerleri de önemli!) oranına göre değişir ama fikir sahibi olmamız adına ne diyebirsin??ayrıca isveç in insanları ,dil geliştirme imkanı ,havası kültürü ve tabikii ulaşımıı...Ve bu okulun mühendislik eğitimi hakkında bi bilgin var mı diye sorabilirim?sorulacak çok soru var ama şimdilik bunlar geliyor aklıma..başka bir ülke değil de neden isveç i tercih etmeliyiz ya da etmemeliyiz??isveç ve üniv.e dair genel bilgileri verirsen çok sevinirim...
e.soyata
09-16-2010, 03:23
bende bu konu hakkında yardım istiyorum. erasmus yoluna girmeyte karar verdim. denizcilikle ilgileniyorum. yardım edebilirsen sevinirim ...
hatice sandal
12-03-2010, 12:18
bende geliyorum stockholme ocakta ama bana yer çıkmadı kendim ayarlmm gerekiyo nasıl yapıcam ve benm içn çok pahalı olucak ev arkadaşları bulmam lazım bunu gitmeden nasıl yapıcam
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.